Σύλλογος Φίλων

Πέμπτη,
28 Μαρτίου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή

Χορηγίες 2005

Ευχαριστούμε την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, που στηρίζει σημαντικά το πολύπλευρο έργο του ΙΜΕ και όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Πολιτιστικού του Κέντρου «Ελληνικός Κόσμος» κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αναγνωρίζοντας το έργο του ΙΜΕ στην καταγραφή, διάσωση και διάδοση της ελληνικής ιστορικής μνήμης, είναι χορηγός του προγράμματος «Ελληνική Ιστορία στο Διαδίκτυο» καθώς και του κόμβου «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Διαμέσου των Αιώνων», που αναφέρεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα έως σήμερα. Επίσης, είναι χορηγός της μεγάλης έκθεσης του ΙΜΕ «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών» και του συνοδευτικού εντύπου της. Τέλος, η EFG Eurobank Ergasias χορηγεί το σύστημα Εικονικής Πραγματικότητας «Μαγική Οθόνη».

Ευχαριστούμε τo Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που υποστηρίζει με την ευγενική χορηγία του όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΙΜΕ. Η αρωγή και υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες συνέχισης και ανάδειξης του πολύπλευρου έργου του Ιδρύματος.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι χορηγός της Εστίας Κυβερνοχώρου του ΙΜΕ και της έκθεσης «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση».

Ευχαριστούμε τον OΠΑΠ Α.Ε., που υποστηρίζει τους σκοπούς του ΙΜΕ για τη διάσωση και διάδοση της ιστορίας και παράδοσης του Ελληνισμού.

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών VIVODI Telecommunications A.E. στηρίζει με τη χορηγία της τη λειτουργία της Εστίας Κυβερνοχώρου. Πρόκειται για ένα χώρο όπου οι επισκέπτες ανακαλύπτουν το Διαδίκτυο και τις δυνατότητές του και γνωρίζουν την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από τις παρουσιάσεις του ΙΜΕ. Επίσης, η VIVODI TELECOM στηρίζει με τη χορηγία της τη λειτουργία του νέου Κτηρίου 7 του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε την εταιρεία TOYOTA Hellas, που υποστηρίζει με τη χορηγία της τη νέα μεγάλη έκθεση του ΙΜΕ «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση», αναδεικνύοντας κατ' αυτό τον τρόπο το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας και συμβάλλοντας άμεσα στη συνέχιση του πολυσχιδούς έργου του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε την εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων SINCO S.A. που χορηγεί όλα τα κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΜΕ τα οποία πραγματοποιούνται στον «Ελληνικό Κόσμο».

Η εταιρεία VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. υποστηρίζει τη διανομή της παιδικής εφημερίδας του ΙΜΕ «Του Κόσμου τα νέα».

Η εταιρεία ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΕΠΕΕ χορηγεί την έκθεση του ΙΜΕ «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση».

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΝΤΕRSYS A.E., που χορήγησε τεχνολογικό εξοπλισμό για την έκθεση του ΙΜΕ «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση».

Ευχαριστούμε την εταιρεία BON STUDIO Α.Ε.Β.Ε., που χορήγησε τεχνολογικό εξοπλισμό για τη νέα αίθουσα που θα στεγάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο ήρωας-ολυμπιονίκης», καθώς και για την αίθουσα εργαστηρίων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στις νέες εγκαταστάσεις του ΙΜΕ, στο Κτήριο 7.

Ευχαριστούμε την εταιρεία GEORGIA PACIFIC HELLAS για τη χορηγία ειδών χαρτικών, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών των κτηριακών εγκαταστάσεων του «Ελληνικού Κόσμου».

Ευχαριστούμε την εταιρεία ROLCO-ΒΙΑΝΙΛ Α.Ε. για την προσφορά ειδών καθαρισμού, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών του «Ελληνικού Κόσμου».

Ευχαριστούμε την εταιρεία UNILEVER HELLAS ΑΕΒΕ για την προσφορά ειδών καθαρισμού, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών του «Ελληνικού Κόσμου».

Η εταιρεία Henkel Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. πρόσφερε είδη καθαρισμού, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών των κτηρίων του «Ελληνικού Κόσμου».

Η εταιρεία μαζικής εστίασης ΠΛΕΙΑΔΕΣ χορήγησε το κέτερινγκ της εκδήλωσης για τα 7 χρόνια λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου του ΙΜΕ «Ελληνικός Κόσμος», όπου και βραβεύτηκαν οι χορηγοί του.

Η εταιρεία Fresh πρόσφερε μοναδικά γλυκίσματα για τον μπουφέ της εκδήλωσης των 7 χρόνων λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου».

Η εταιρεία Κτήμα Πόρτο Καρράς πρόσφερε το κρασί για τον μπουφέ της εκδήλωσης των 7 χρόνων λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου».

Η εταιρεία Coca-Cola Τρία Έψιλον πρόσφερε αναψυκτικά και χυμούς για τον μπουφέ της εκδήλωσης των 7 χρόνων λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου».

Η εταιρεία Kraft Foods Hellas πρόσφερε καφέ και γλυκίσματα για τον μπουφέ της εκδήλωσης των 7 χρόνων λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου».

Η εταιρεία Μantis Α.Ε.Β.Ε. πρόσφερε χυμούς για τους επισκέπτες του Πολιτιστικού Κέντρου του ΙΜΕ «Ελληνικός Κόσμος».

Η εταιρεία Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε. πρόσφερε ένα διαδραστικό πίνακα SΜΑRT Board για την προβολή πολιτιστικών παραγωγών του ΙΜΕ.

Ο εκδοτικός οίκος ΠΑΤΑΚΗΣ πρόσφερε παιδικά βιβλία για το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη».

Ο εκδοτικός οίκος ΑΓΚΥΡΑ πρόσφερε παιδικά βιβλία για το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη».

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. χορηγεί την έκδοση του νέου λευκώματος του ΙΜΕ «Πόντος. Στην άκρη του ορίζοντα».

Η εταιρεία ΙΝΟ Α.Ε. πρόσφερε το κρασί για την εκδήλωση παρουσίασης του νέου λευκώματος του ΙΜΕ «Πόντος. Στην άκρη του ορίζοντα». Επίσης, πρόσφερε το κρασί για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του ΙΜΕ «Η Σύλλη του Ικονίου» καθώς και για τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του ΙΜΕ «Θέατρο. Μία τέχνη τεχνών».

Η εταιρεία Silver Line Ολοκληρωμένα Συστήματα Καθαρισμού Ε.Π.Ε. πρόσφερε είδη καθαρισμού που θα καλύψουν μέρος των αναγκών των κτηρίων του «Ελληνικού Κόσμου».

Χορηγοί Επικοινωνίας - Υποστηρικτές

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε.-ΕΡΤ, ο όμιλος «Η Καθημερινή» και το μηνιαίο περιοδικό πολιτισμού «Ως 3» είναι χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση».

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε όλους τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις δραστηριότητες του IME.



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ