Σύλλογος Φίλων

Τρίτη,
23 Απριλίου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή

Χορηγίες 2006

Χρυσός Χορηγός

Ευχαριστούμε την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias που στηρίζει σημαντικά το πολύπλευρο έργο του ΙΜΕ και όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Πολιτιστικού του Κέντρου «Ελληνικός Κόσμος» κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αναγνωρίζοντας το έργο του ΙΜΕ στην καταγραφή, διάσωση και διάδοση της ελληνικής ιστορικής μνήμης, είναι χορηγός του προγράμματος «Ελληνική Ιστορία στο Διαδίκτυο» καθώς και του κόμβου «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Διαμέσου των Αιώνων», που αναφέρεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα έως σήμερα. Επίσης, είναι χορηγός των εκθέσεων του ΙΜΕ «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών» και «Θέατρο. Μια τέχνη τεχνών».

Μέγας Χορηγός

Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα που με την αποκλειστική χορηγία της υποστηρίζει τις προβολές της Αρχαίας Αγοράς της Αθήνας στη «Θόλο», το νέο Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του ΙΜΕ. Στα τρία προγράμματα για την Αρχαία Αγορά δεν υπάρχει προκαθορισμένη εξέλιξη, οι θεατές συναποφασίζουν την κοινή πορεία τους κατά την περιήγηση και ο υπερυπολογιστής που υποστηρίζει τη λειτουργία της «Θόλου» σχεδιάζει και δημιουργεί εξαρχής αυτό που οι επισκέπτες επέλεξαν να «ζήσουν». Παράλληλα, συνεχίζεται η χορηγία της για την υποστήριξη λειτουργίας της Εστίας Κυβερνοχώρου, όπου οι επισκέπτες ανακαλύπτουν το Διαδίκτυο και τις δυνατότητές του και γνωρίζουν την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από τους κόμβους του ΙΜΕ.

Χορηγοί

Ευχαριστούμε την εταιρεία τηλεπικοινωνιών VIVODI Telecommunications A.E. που υποστηρίζει με τη χορηγία της τη λειτουργία του Κτηρίου 7 του Ιδρύματος. Επίσης, η VIVODI Telecommunications A.E. είναι χορηγός της έκθεσης «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση».

Ευχαριστούμε την εταιρεία TOYOTA Hellas που υποστηρίζει με τη χορηγία της την έκθεση του ΙΜΕ «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση», αναδεικνύοντας κατ' αυτό τον τρόπο το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας και συμβάλλοντας άμεσα στη συνέχιση του πολυσχιδούς έργου του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε την εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων SINCO S.A. που χορηγεί όλα τα κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΜΕ τα οποία πραγματοποιούνται στον «Ελληνικό Κόσμο».

Ευχαριστούμε την εταιρεία VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. που υποστηρίζει τη διανομή της παιδικής εφημερίδας του ΙΜΕ «Του Κόσμου τα νέα».

Ευχαριστούμε την εταιρεία Galenica A.E. που υποστηρίζει τους σκοπούς του ΙΜΕ για τη διάσωση και τη διάδοση της ιστορίας και παράδοσης του Ελληνισμού.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΕΠΕΕ που χορηγεί την έκθεση του ΙΜΕ «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση».

Υποστηρικτές

Για το δεκαήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη 2006» πρόσφεραν προϊόντα τους οι ακόλουθες εταιρείες: εταιρεία ΙΩΝΙΑ, εκδόσεις Πατάκη, εκδόσεις Μεταίχμιο και εταιρεία Syrma Toys.

Ευχαριστούμε την εταιρεία GEORGIA PACIFIC HELLAS για τη χορηγία χαρτικών ειδών, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών των κτηριακών εγκαταστάσεων του «Ελληνικού Κόσμου».

Η εταιρεία μαζικής εστίασης ΠΛΕΙΑΔΕΣ χορήγησε το κέτερινγκ της εκδήλωσης για τα 8 χρόνια λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου του ΙΜΕ «Ελληνικός Κόσμος».

Η εταιρεία Fresh πρόσφερε μοναδικά γλυκίσματα για τον μπουφέ της εκδήλωσης των 8 χρόνων λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου».



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ