Σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Παρασκευή,
29 Μαρτίου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή

Χορηγίες 2004

Xορηγίες 2004

Ευχαριστούμε την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, που στηρίζει σημαντικά το πολύπλευρο έργο του ΙΜΕ και όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Πολιτιστικού του Κέντρου ΙΜΕ «Ελληνικός Κόσμος» κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αναγνωρίζοντας το έργο του ΙΜΕ στην καταγραφή, διάσωση και διάδοση της ελληνικής ιστορικής μνήμης, είναι χορηγός του προγράμματος «Ελληνική Ιστορία στο Διαδίκτυο» καθώς και του κόμβου «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Διαμέσου των Αιώνων», που αναφέρεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα έως σήμερα. Επίσης, η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias είναι χορηγός του εντύπου της έκθεσης «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών».

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών VIVODI TELECOM στηρίζει με τη χορηγία της τη λειτουργία της Εστίας Κυβερνοχώρου. Πρόκειται για ένα χώρο όπου οι επισκέπτες ανακαλύπτουν το Διαδίκτυο και τις δυνατότητές του και γνωρίζουν την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από τις παρουσιάσεις του ΙΜΕ. Επίσης, η VIVODI TELECOM στηρίζει με τη χορηγία της τη λειτουργία του νέου Κτηρίου 7 του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε την ασφαλιστική εταιρεία SINCO S.A. που χορηγεί όλα τα κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΜΕ, τα οποία πραγματοποιούνται στον «Ελληνικό Κόσμο» από τον Οκτώβριο του 2003 έως τον Ιούνιο του 2004.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΚΤΩΡ, που χορήγησε την ιστοσελίδα του τμήματος τρισδιάστατων γραφικών του ΙΜΕ στο Διαδίκτυο.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΙΝΤΕRSYS A.E., που χορήγησε τεχνολογικό εξοπλισμό για την έκθεση του ΙΜΕ «Ιστορίες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μία άλλη έκθεση».

Ευχαριστούμε την εταιρεία BON STUDIO Α.Ε.Β.Ε., που χορήγησε τεχνολογικό εξοπλισμό για τη νέα αίθουσα που θα στεγάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο ήρωας-ολυμπιονίκης», καθώς και για την αίθουσα εργαστηρίων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στις νέες εγκαταστάσεις του ΙΜΕ, στο Κτήριο 7.

Ευχαριστούμε την εταιρεία GEORGIA PACIFIC HELLAS για τη χορηγία ειδών χαρτικών, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών των κτηριακών εγκαταστάσεων του «Ελληνικού Κόσμου».

Ευχαριστούμε την εταιρεία ROLCO-ΒΙΑΝΙΛ Α.Ε. για την προσφορά ειδών καθαρισμού, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών του «Ελληνικού Κόσμου».

Ευχαριστούμε την εταιρεία UNILEVER HELLAS ΑΕΒΕ για την προσφορά ειδών καθαρισμού, που θα καλύψουν μέρος των αναγκών του «Ελληνικού Κόσμου».

Ευχαριστούμε την εταιρεία TOYOTA Hellas, που υποστηρίζει με τη χορηγία της τη νέα μεγάλη έκθεση του ΙΜΕ «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση», αναδεικνύοντας κατ' αυτό τον τρόπο το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας και συμβάλλοντας άμεσα στη συνέχιση του πολυσχιδούς έργου του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε την εταιρεία μαζικής εστίασης Dijon, που εμπλούτισε τον μπουφέ των εγκαινίων της νέας έκθεσης του ΙΜΕ «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση».

Ευχαριστούμε την εταιρεία Fresh, που πρόσφερε μοναδικά γλυκίσματα για τον μπουφέ των εγκαινίων της νέας έκθεσης του ΙΜΕ «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση».

Η εταιρεία μαζικής εστίασης ΠΛΕΙΑΔΕΣ χορήγησε εν μέρει το κέτερινγκ του Διεθνούς Συνεδρίου του ΙΜΕ «Αθλητισμός, Κοινωνία και Ταυτότητα».

Οι εκδοτικοί οίκοι Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ και ΠΑΤΑΚΗ χορήγησαν παιδικά βιβλία για το δεκαήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη 2004» και η εταιρεία ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ ηλεκτρικές συσκευές KENWOOD.

Η εταιρεία GALENICA Α.Ε. υποστηρίζει με τη χορηγία της το έργο του ΙΜΕ για τη διάσωση και διάδοση της ιστορίας και της παράδοσης του Ελληνισμού.

Η εταιρεία ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΕΠΕΕ χορηγεί την έκθεση του ΙΜΕ «Ιστορίες Ολυμπιακών Αγώνων. Μία άλλη έκθεση».

Ευχαριστούμε την εταιρεία Intel Hellas S.A. που υποστηρίζει με την ευγενική χορηγία της το πρόγραμμα «Περιήγηση στην Αρχαία Ολυμπία» του συστήματος Εικονικής Πραγματικότητας «Κιβωτός», συμβάλλοντας κατ' αυτό τον τρόπο στη συνέχιση του πολύπλευρου έργου του ΙΜΕ.

Η εταιρεία Radiant Technologies S.A. είναι υποστηρικτής του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΙΜΕ με τίτλο «Πολιτισμική Σύγκλιση και Ψηφιακή Τεχνολογία».

Tο Ίδρυμα Mείζονος Eλληνισμού υπολογίζει σε τέτοιες ευγενικές χειρονομίες, οι οποίες μας γεμίζουν δύναμη για τη συνέχιση του έργου μας.



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ