Ελληνικός Κόσμος

Παρασκευή,
29 Μαρτίου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή

Xορηγίες 2001

Xορηγίες 2001

H τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, αναγνωρίζοντας το έργο του IME στην καταγραφή, διάσωση και διάδοση της ελληνικής ιστορικής μνήμης μέσα από τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά χορηγός του προγράμματος «H Eλληνική Iστορία στο Διαδίκτυο» καθώς και αποκλειστικός χορηγός του κόμβου «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Διαμέσου των Αιώνων».

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών VIVODI TELECOM στηρίζει με τη χορηγία της τη λειτουργία της Εστίας Κυβερνοχώρου. Πρόκειται για ένα χώρο όπου οι επισκέπτες ανακαλύπτουν το Διαδίκτυο και τις δυνατότητές του και γνωρίζουν την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από τις παρουσιάσεις του ΙΜΕ.

Η εταιρεία Vodafone χορηγεί τη λειτουργία της «Μαγικής Οθόνης», του πρώτου στην Ελλάδα συστήματος Εικονικής Πραγματικότητας. Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα προβολής που διαθέτει, η «Μαγική Οθόνη» δημιουργεί ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ο επισκέπτης συμμετέχει ενεργά σε εικονικά ταξίδια, φορώντας ειδικά στερεοσκοπικά γυαλιά και χρησιμοποιώντας μια μικρή συσκευή πλοήγησης.

H εταιρεία Kraft foods-Παυλίδης χορηγεί την έκδοση της παιδικής εφημερίδας «Του Κόσμου τα νέα». Η εφημερίδα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9-14 χρονών, είναι εξολοκλήρου έγχρωμη και καλύπτει πολλά θέματα: πολιτιστικά, ιστορικά, εκπαιδευτικά, επικαιρότητα, νέες τεχνολογίες. Περιέχει ακόμα κόμιξ, γρίφους, παιχνίδια αλλά και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Η εταιρεία McDonald's Hellas είναι χορηγός του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ο ήρωας ολυμπιονίκης». Mέσα από αυτό, οι μαθητές μπορούν να ανακαλύψουν πραγματικά ιδεώδη, καθώς και ένα πολύ σπουδαίο κομμάτι του πολιτισμού και της ιστορίας μας, τον «Ολυμπισμό».

H εταιρεία ΓIΩTHΣ A.E., αναγνωρίζοντας το έργο του IME και την προσπάθεια που καταβάλλει για να προάγει την πολιτιστική παιδεία των παιδιών και των νέων, είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά χορηγός του εκπαιδευτικού προγράμματος που πλαισιώνει την έκθεση «Kρόσσια, Xιτώνες, Nτουλαμάδες, Bελάδες - 4000 Χρόνια Eλληνικής Φορεσιάς» καλύπτοντας το κόστος λειτουργίας του.



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ