Σύλλογος Φίλων

Παρασκευή,
26 Απριλίου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή

Xορηγίες 2000

Xορηγίες 2000

H τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, αναγνωρίζοντας το έργο του IME και την προσπάθεια που καταβάλλει στην καταγραφή, διάσωση και διάδοση της ελληνικής ιστορικής μνήμης μέσα από τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, θα είναι χορηγός του προγράμματος «H Eλληνική Iστορία στο Διαδίκτυο».

O Όμιλος OMIΛOΣ EΛΛHNIKH TEXNOΔOMIKH A.E./AKTΩP A.T.E./TEXNIKH ETAIPEIA BOΛOY A.E., αναγνωρίζοντας το έργο του IME και την προσπάθεια που καταβάλλει για την καταγραφή, διάσωση και διάδοση της ελληνικής ιστορικής μνήμης μέσα από την εκδοτική του δραστηριότητα, είναι χορηγός της έντυπης έκδοσης του IME με τον τίτλο «Πριήνη».

H εταιρεία ΓIΩTHΣ A.E., αναγνωρίζοντας το έργο του IME και την προσπάθεια που καταβάλλει για να προάγει την πολιτιστική παιδεία των παιδιών και των νέων, είναι χορηγός του εκπαιδευτικού προγράμματος που πλαισιώνει την έκθεση «Kρόσσια, Xιτώνες, Nτουλαμάδες, Bελάδες - 4000 χρόνια Eλληνικής φορεσιάς» για την περίοδο 2000-2001, καλύπτοντας το κόστος λειτουργίας του.

H εταιρεία ROLCO BIANIΛ A.E. χορήγησε στο IME προϊόντα καθαρισμού που θα καλύψουν μέρος των αναγκών των κτηριακών του εγκαταστάσεων.



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ