Σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Σάββατο,
20 Απριλίου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή

Χορηγίες 2007

Χρυσός Χορηγός

Ευχαριστούμε την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias που στηρίζει σημαντικά το πολύπλευρο έργο του ΙΜΕ και όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Πολιτιστικού του Κέντρου «Ελληνικός Κόσμος» κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αναγνωρίζοντας το έργο του ΙΜΕ στην καταγραφή, διάσωση και διάδοση της ελληνικής ιστορικής μνήμης, είναι χορηγός του προγράμματος «Ελληνική Ιστορία στο Διαδίκτυο» καθώς και του κόμβου «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Διαμέσου των Αιώνων», που αναφέρεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα έως σήμερα. Επίσης, είναι χορηγός των εκθέσεων του ΙΜΕ «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών» και «Θέατρο. Μια τέχνη τεχνών».

Μέγας Χορηγός

Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα που με την αποκλειστική χορηγία της υποστηρίζει τις προβολές της Αρχαίας Αγοράς της Αθήνας στη «Θόλο», το νέο Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του ΙΜΕ. Τα τρία προγράμματα για την Αρχαία Αγορά χαρακτηρίζονται από διαδραστικότητα, η οποία ενισχύεται από το κεντρικό υπερυπολογιστικό σύστημα που υποστηρίζει τη λειτουργία της «Θόλου».
Επίσης, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι αποκλειστικός χορηγός της έκθεσης του ΙΜΕ «Συνάντηση στην Αρχαία Αγορά».

Χορηγοί

Ευχαριστούμε την εταιρεία τηλεπικοινωνιών VIVODI Telecommunications A.E. που μέχρι το καλοκαίρι του 2007 υποστήριζε με τη χορηγία της τη λειτουργία του Κτηρίου 7 του Ιδρύματος.

Ευχαριστούμε την εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων SINCO S.A. που χορηγεί τα κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΜΕ 2006-2007, τα οποία πραγματοποιούνται στον «Ελληνικό Κόσμο».

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, κοινωφελή οργανισμό ειδικό σε θέματα διατροφής, για τη συνεργασία και την υποστήριξή του στη διαμόρφωση και λειτουργία του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος του ΙΜΕ με τίτλο «Είμαι όπως τρώω...».

Ευχαριστούμε την Toyota Hellas που χρηματοδοτεί σχολικές επισκέψεις στον «Ελληνικό Κόσμο».

Ευχαριστούμε την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. που χρηματοδοτεί σχολικές επισκέψεις στον «Ελληνικό Κόσμο».

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου για τη χορηγία του βιβλίου του ΙΜΕ «Έφεσος. Από την Αρχαιότητα ως τις Μέρες μας».

Ευχαριστούμε τη Βουλή των Ελλήνων που έχει θέσει υπό την αιγίδα της την επανεκτύπωση του βιβλίου του ΙΜΕ «Πέρα από την Καταστροφή. Μικρασιάτες Πρόσφυγες στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου».

Υποστηρικτές

Ευχαριστούμε τις εταιρείες GEORGIA PACIFIC HELLAS, Nilfisk-Advance A.E. και Ευρωχαρτική για τη χορηγία χαρτικών ειδών και ειδών καθαρισμού που θα καλύψουν μέρος των αναγκών των κτηριακών εγκαταστάσεων του «Ελληνικού Κόσμου».

Η εταιρεία μαζικής εστίασης ΠΛΕΙΑΔΕΣ χορήγησε το κέτερινγκ της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της έκθεσης του ΙΜΕ «Συνάντηση στην Αρχαία Αγορά». Η εταιρεία Mille Delices χορήγησε εν μέρει το κέτερινγκ των εγκαινίων της ίδιας έκθεσης.

Οι εκδόσεις «Ζήτρος» χορήγησαν βιβλία που αποτελούν μέρος της ενότητας «Ρητορική και φιλοσοφία» στην έκθεση «Συνάντηση στην Αρχαία Αγορά».

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης πρόσφεραν βιβλία για την ενίσχυση του ερευνητικού έργου του Ιδρύματος.

Για το δεκαήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη 2007» πρόσφεραν βιβλία οι εκδόσεις «Κέδρος».



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ